søndag 18. januar 2015

Festival messe

 Vi har vært på hage og interiør messe i Kristiansand!! Det var ihvertfall vår og sommer på Festival sine showrom :-) Mens det var skikkelig rufse vær ute, var det ingenting som minte om januar hos Festival :-)
 Disse lekre krusene fra Madame kommer om ikke lenge.
 Hvite hyller er på veg inn, bilder og klokker i alle fasonger...
Her kommer litt insirasjonsbilder :-)

"Markensgate – Dronningensgate, på hjørnet i Markensgate 11 har det siden 1892 stått et meget ærverdig murbygg. Her bygget Søndenfjelske privatbank opp denne MONUMENTALE bygningen i klassisk stil,  datidens historismestil.
Det var arkitekten Richard Mauritz Tønnesen som vant arkitekt- konkurransen som gikk forut for byggingen. Den særpregede fasaden består av fire søyler mot Dronningens- og Markensgate. På hver side av bygningens tak kan man se to ”knapper” som bærer bud om at jugendstil var på vei til våre kanter.
Bankkjelleren-bygg-av-Solliefoto
Etter at banken avsluttet sitt nesten hundre år lange virke her, har fast-food kjeden Mc Donalds, siden 1992, hatt sine lokaler i deler av bygningen.  Det har de ennå, men kun et mindre område ut mot Markensgate. Men i 2012 fikk dette flotte bygget nye eiere, som ønsket å pusse opp og gi eiendommen et stort løft. Fasaden og hele kjelleren, selve bankhvelvet fremstår nå i sin flotteste prakt, som Bankkjelleren – til bruk for byens befolkning og andre. Dette er vi som driver og eier utrolig stolte av å kunne være med på.
Lokalet – Bankkjelleren – er blitt noe helt spesielt, på mange måter. Det huser en egen spesiell atmosfære. Her forenes svorne tider og miljøer med nåtidens liv.  Bankkjelleren er nå blitt et fantastisk lekkert lokale som egner seg til alt ifra små, intime selskaper, med 10-15 personer, til fester og bryllup opp til 80 personer. Lokalet er også perfekt til å holde kurs og konferanse av ulike slag i, opptil 120 personer, samt minnestunder, møter og seminarer. Dessuten er det velegnet til moteshow, andre happenings og konserter."

Og her var vi og spiste Tapas med Festival og Master Norge. Herlig!!! :-)
 
 Akkurat slik stil jeg elsker....
Avslutter med nok et vår bilde fra Festival... Lengter etter dette... Men først noen mnd med snø og ski! Fantastisk tid det også!!! 
Snart ny uke folkens!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar