søndag 21. september 2014

Tilbords lederkonferanse.

 Barcelona er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provincen Barcelona. Byen befinner seg ved middelhavskysten. Med sine 1,6 millioner innbyggere er Barcelona også Spanias nest største by etter Madrid og den største byen i Catalonia. Stor - Barcelona har over 5 millioner innbyggere, noe som utgjør rundt 70 % av Catalonias befolkning. 

Barcelona er et viktig økonomisk og en av Europas viktigste havnebyer. Byen er også et populært turistmål. Den har en rik kulturarv, blant annet flere arkitektoniske verker av Antoni Gaudi og Lluis Domènech i Montaner som står på UNESCOs verdensarvliste. Barcelona er fødeby for kunstnerne Joan Mirò og Antoni Tàpies. Byen arrangerte sommer -OL i 1992, og er hjemby for et av verdens mest meritterte fotballag, FC Barcelona. 
(Wikipedia) 

Og hit skulle Tilbords lederkonferanse gå i høst. Vi fikk tid til litt av alt som Barcelona har å tilby. Strandliv, shopping, sightseeing, konferanse, mye god mat og drikke. 
 
 Hotel Arts Barcelona
Fantastisk hotell som man bare må elske. Et sted hvor eksepsjonell service kommer som standard, og alle gjestene blir satt litt ekstra pris på, for å føle seg som en del av familien.
Her kommer noen bilder fra hotellet. Jentene skal på middag på promenaden.

 Fikk tid til litt sightseeing også.
 Sagrada Família (Norsk: Den hellige Familie) er en stor basilika i Barcelona, Catalonia, som ble tegnet av arkitekten Antoni Gaudí. Det katalanske navnet på basilikaen er Temple Expiatori de la Sagrada Família. Den ble påbegynt i 1883, men er fremdeles ikke ferdigbygd. Mesteparten av byggearbeidet har vært finansiert med innsamlede private midler. Basilikaen er en av Barcelonas største attraksjoner og et landemerke i Spania forøvrig.
(Wikipedia) Lunch med disse herlige jentene!
 Festkvelden skulle feires på El Principal de Tragaluz. 
Helt fantastisk sted.
Her er Grete og jeg klare til fest!
 Disse flinke damene stakk av med seieren årets Bryllupsbutikk.  
Tilbords Lillemarkens Kristiansand fikk 1. plassen. VELFORTJENT!!
Mette er brud for anledningen :-)
 Lena min herlige distriktssjef!
 Vi besøkte en vinslott den siste kvelden, helt fantastisk.

Kari og jeg på vinslottet.

Barcelona en helt fantastisk by!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar