søndag 26. august 2012

Telemark kanalen - minutt for minutt


Telemarkskanalen minutt for minutt

I dag sendes Telemarkskanalen minutt for minutt på NRK2, NRK P2 og på www.nrk.no/telemarkskanalen. Nydelig vær og et folkeliv uten like langs kanalen i dag!
Telemarkskanalen inneholder alt, fra kyst til fjell og gammel industrihistorie. Vi gjør dette for å vise frem en flott rute, sier redaksjonsleder i NRK Fakta Thomas Hellum.
– I tillegg er båten M/S Victoria 130 år i år, og det er en fantastisk skute å vise frem. Vi skal ha kameraer om bord, på land og til sjøs. Dette blir utrolig artig, legger Hellum til.
M/S Victoria ble bygd for Telemarkskanalen og er dronningen i Norges kanalfylke. Hvert år lar passasjerer seg fortrylle når hun frakter dem trygt gjennom sluser, kanaler og vann. I år inviterer den gamle damen NRK og hele landet med på tur søndag 26 august.
NRK sender hele dagen fra ca kl 9.45 til ca. kl 21 i tre kanaler.
(Hentet fra Telemarkskanalen sin side)
Dette måtte vi selvfølgelig være delaktiv i.
 2 spente jenter venter på Victoria.
 Tone Jorunn Tveito skulle gå på Victoria fra Fjågesund, Aasne venter med flagget klart.
 Endelig kommer båten.
 Cecilie sammen med pappa...
 Sverre er sjåfør for dagen, staselig kar og bil!

Victoria drar videre til Kvitseid. Se hvor mange mennesker som står på brua i Fjågesund. Imponerende hvor mye folkeliv det har vært i Telemark idag, rene 17 mai. Perfekt dag og vise hjerte av Telemark på, kjenner jeg litt stolt :0)
-Monika-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar