søndag 11. mars 2012

Garden Girl kommer snart i butikk!!

Idag stråler solen og våren er like rundt hjørnet. Vårt vårmarked åpner snart, og vi har tatt inn et nytt merke: Garden Girl!! Dette er et varemerke
på hageklær eller arbeidstøy spesielt for kvinner. GardenGirl tilbyr kvinner konfortable og praktiske hageprodukter for å gjøre hagearbeidet mer trivelig. Detter er noe av det som kommer inn i vår interiør avdeling!!
 
Selebukse Kr: 859,-
Regnsett bukse og jakke Kr: 1099,-
Gummistøvel Høy Kr: 899,-
Hagehansker Kr: 169,-
Rosehanske Kr: 349,-
Rensehansker Kr: 69,-
Forkle kort Kr: 299,-
Paraply Kr: 299,-
Historien bak Garden Girl:
"Tilbake i 2003 hadde vi lenge vært på husjakt. Ved en anledning kjørte vi forbi eiendommen i Apenesbakken hvor vi med lengtende sinn kunne ønske oss et slikt sted, stor hage og mange muligheter. Det skulle virkelig gå vår vei. Huset kom for salg, og vi klarte bragden å handle! Det skulle bli startskuddet på en livsstil som nå genererer arbeidsplasser og en livsstil med hagen i fokus.
GardenGirl kom til oss i 2009. Det feminine men samtidig tøffe og funksjonelle designet til GardenGirl er tilpasset kvinner som elsker å holde på i hagen. GardenGirl passer også til kvinner i andre yrkesgrupper hvor funksjonalitet til arbeidsklær er viktig.
I år feirer vi at GardenGirl har 5-års jubileum og med en kolleksjon som vokser med oss inn i en ny tid. Ved salg av den nye rosa midjebuksa, støtter vi Rosa sløyfe aksjonen. Den nye pique skjorten er fullspekket med detaljer. Mønsteret Roses brown ble lansert i fjor, og i år kan den kompletteres med en flott brun softshell jakke, en nydelig og praktisk vest, hatt og ikke minst høye gummistøvler.
Hanskene kommer også nå i enda flere farger, mest i brunt, men den populære rensehansken kommer i tillegg også i rosa. Det nye skjerfet er elastisk i en nydelig kvalitet, og årets ”må ha” tipper vi. Legg også merke til at de kalde dagene kan imøtekommes med mer tilbehør i fleece, som lue, pulsvanter og skjerf. Den populære teddyfleece genseren er oppdatert med ny design og har nå fått lommer.
Frøkolleksjonen er et helt nytt konsept fra GardenGirl. Dette er frø satt sammen i en blomsterguide etter stil, form og farge. Den praktiske vesken for frøposer er kjekk å ha med, også når du skal samle inn dine egne frø. Hageredskap er også nytt i år. Vi har tatt frem en liten spade, ugressjern, krafse, en rosa buet sag og en liten hendig hagesaks.
Team Henriksen takker for de mange gode tilbakemeldinger vi har fått.
Lykke til med årets hagesesong!"

Vi venter inn disse varene nå til uka og gleder oss!!! 
-Monika-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar