søndag 9. januar 2011

Lekestue

Lekestue til 2 prinsesser!!
Vi skal kjøpe lekestue til våren, så nå er det bare og forberede seg... Lete etter hvilken vi skal ha og hvordan den skal se ut... Nettet blir flittig brukt.
Har allerede innredet den i tankene mine, men spørs om alt blir som planlagt...?
Gjenstår og se.. ;-)

Holder en knapp på "Lekehuset Ole fra Maxbo".

"BxLxH: 200x270x190 cm
Lekehus Ole leveres som byggesett. Produsert i 21 mm ubehandlet gran. Leveres med gulv, vinduer, terrasse og underlagspapp for taket. Hengsler og festemateriell inngår i pakken. Alle deler er ferdig tilpasset slik at lekehuset er enkelt å montere. Leveres ubehandlet."

Mye av innventaret er allerede kjøpt inn, men hovud stæsjet (prikken over i 'en) kommer når alt står på plass.

Bord og stoler er på plass. Brukes på det ene barnerommet nå så lenge, men skal ut i lekestuen til sommeren.

Brio kjøkken som blir flittig brukt inne, skal ut i lekestua. En liten kjøkkenkrok må man ha i et lite hus... Så får vi håpe at savnet ikke blir for stort inne. Må skaffe en hylle til å ha over komfyren + lage en kjøkkenbenk (mulig farfar må hjelpe til da :-)) Det meste av service er på plass, så tror jentene klarer og diske opp både det ene og andre ;-)

Lurer litt på om jeg skal kjøpe hylla Hensvik fra Ikea, synes denne er litt søt, og passer utmerket i pris. Har planer om å ha en benk der inne også, så gjenstår det og se hvor mye plass det egentlig er... Gardiner ble kjøpt inn på Gave & Interiør messa i august, og nå er det snart ny messe, så da kan det vel hende at mor ikke klarer og styre utenom litt privat handling denne gangen også ;-)

Jeg tar gjerne imot tips og ideer!! Både om hvor man bør kjøpe og om styling tips ;-) Får mange ideer av og se på andre blogger, mye fint!!

Ha en fin uke!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar