mandag 8. november 2010

Inspirasjon til julegaver og julepynt!

Engler 199,- pr stk

Lykt 899,- finnes i 2 str

Ramme 119,-


Kongler (kan både settes og henges)
Stor: 399,-
Liten: 149,-
Lykt på øverste hylle: 439,-
Sinkhus og små nisser

Skal komme med tips til julegaver, julekalenderen og pynt til bord og hus fremover mot jul. Så følg med :-)3 kommentarer:

 1. Hei!
  Bloggen Aase snakket om som muligens ville publisere når det var lagersalg er denne: http://jossasverden.blogspot.com/. Jeg fant ut at det er G-tex som har lagersalg på Lexington og Gant, og det var 15. - 21. november i fjor. Jeg har googlet og googlet, men ikke funnet ut noe om et ev. lagersalg nå.
  Likte veldig godt den lykta du viser bildet av "på øverste hylle", stilig!
  Ha en fortsatt fin dag!
  Klem Anne-Gry

  SvarSlett
 2. Hei, Monika!
  Takk for sist! Bloggtreffet i Drammen var vellykket. Veldig hyggelig å møte deg, men fordi vi satt litt langt fra hverandre ble det ikke så lett å ta en prat. Du virket i alle fall som en kjempekoselig jente! Det blir nok sikkert flere bloggtreff, så da håper jeg vi sees igjen! :o)

  Nå har jeg sittet og bladd meg nedover i den flotte bloggen din. Legger meg til som følger. :o)
  Ser ut som dere har masse fint i butikken deres. :o)

  Ønsker deg en fin kveld!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Anne-Gry, jeg har også prøvd og googlet, uten hell.. men gir ikke opp, håper at det dukker opp noe, skal gi beskjed hvis jeg finner ut noe... :-)

  Anette: Koselig og treffe deg også, jeg har ihvertfall fått ryddet opp i test bloggen min, og fått slett den ;-) så nå er det bare denne som gjelder :-)Takk for tips. Håper vi møtes på et nytt treff, var ikke så lett å få snakke med alle, stort bord ;-)Men håper på flere blogg treff!!

  Ha en fin kveld begge to :-) Nå er det Grey's for min del :-)

  klem fra monika

  SvarSlett